Gastenboek

Gastenboek

Nieuw bericht voor het gastenboek:

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben; we houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Haagse Helpers Haagse Helpers uit Den Haag schreef op 1 maart 2018 om 19:51:
Wat een leuk initiatief ''De Samen schatkaart''. Samen de kaart gebruiken als startpunt voor een gesprek. Leuk, speels en praktisch bedacht. Ik zie genoeg mogelijkheden van toepasbaarheid!
Mieke Douma (maatschappelijk werk Koninklijke Visio) Mieke Douma (maatschappelijk werk Koninklijke Visio) uit Den Haag schreef op 16 december 2016 om 12:16:
Ook in het kader van de samenwerking tussen Buddy Netwerk en Koninklijke Visio een zeer bruikbaar praatdocument aan de hand waarvan onze slechtziende en blinde cliënten door de buddy's van Buddy Netwerk worden geïnspireerd om in hun directe leefomgeving of iets daarbuiten in contact te komen met anderen.
Martha Mensen Martha Mensen uit Dordrecht schreef op 7 december 2016 om 19:12:
Een prachtig product, de Samen Schatkaart. Heel mooi en duidelijk in beeld gebracht hoe je kan opbouwen van Thuis naar Straat naar Wijk naar de Wijde wereld. Met leuke tekeningen waardoor je je kunt laten inspireren in verschillende omgevingen om te doen. 🙂 Echt een Samen SCHATkaart om te vinden en te 'ontdenken'.
Kees van der Riet Kees van der Riet uit Zoetermeer schreef op 16 november 2016 om 12:57:
Ik heb gisterochtend een professionele, zeer waardevolle introductie gehad over de kaart. Ik vind de kaart een fantastisch instrument om eenzaamheid in zijn verschillende soorten enerzijds en hulp en zorg daarbij anderzijds volledig en actueel in beeld te brengen. De presentatie was betrokken, professioneel, zakelijk en goed gepland. Bijna uniek!!
Jan van der Velde Jan van der Velde uit Zoetermeer schreef op 29 augustus 2016 om 09:53:
Het geniale van de Samen Schatkaart is dat moderne communicatietechnieken, kunstzinnige vormgeving en het individu speels uitnodigend met elkaar zijn verbonden. Eenzaamheid is een individueel gevoel. Uiteindelijk kan alleen het individu zelf hier iets aan doen. Niets hoogdravend, maar via verbeteringen; thuis te beginnen adviseert de Schatkaart.
Paula Paula uit Den Haag schreef op 25 januari 2016 om 14:10:
De Samen Schatkaart is geproduceerd door een inventieve en originele vrouw, die haar kennis en creativiteit heeft aangeboord om deze bijzondere Samen Schatkaart te creëren. Ik vind het een mooi initiatief en hoop dat veel mensen hiervan gebruik zullen maken.
Gerard Jonk Gerard Jonk uit Vooschoten schreef op 18 januari 2016 om 16:42:
Complimenten voor het maken van de Samen Schatkaart; een inspiratiebron voor buddy's om samen met hun maatje hun werelden en mogelijkheden te ontdekken. Het filmpje illustreert dat op prachtige wijze.
marlies van loon marlies van loon uit Den Haag schreef op 12 januari 2016 om 18:13:
Je wordt alleen al vrolijk van die fantastische Samen Schatkaart! Maar wat het echt bijzonder maakt, veilig en persoonlijk, is de zorgvuldige begeleiding door Buddy Netwerk. Dus zet gerust die eerste stap en maak jezelf en een ander gelukkig!